Hallå där…

… Marie Mörk som driver Sportkullan. Kan du berätta lite kort om er?
– Sportkullan jobbar främst med massage och friskvård. När det gäller massage handlar det dels om massage för ren avkoppling, vi mår alla bra av beröring, och dels om massagebehandlingar mot till exempel rygg-, nack- eller axelbesvär. Vi har även skidläger och pilatespass – ett utmärkt sätt att stärka kroppen. En extra rolig nyhet är att Sportkullan gjort sin första anställning! Nu jobbar även Cathrine Mörk för Sportkullan.

 Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer ni ut?
–  För att inspirera människor att må bättre. Det finns så mycket man kan göra för att få mer glädje och ork i livet. Där vill Sportkullan gärna hjälpa till!

 Vad får vi se i er monter?
–  En del av allt som vi har att bjuda på; massage, pilatesövningar och bra erbjudanden. Självklart en spännande tävling med fina priser och framför allt avslöjar vi minst en nyhet inför hösten.

 Vad ser du fram emot?
–  Att hinna hem från min långresa i Asien! Allt hänger på om transsibiriska järnvägen går som den ska. Men annars känner jag mig lugn ändå, Cathrine och Anne Mörk kommer att finnas på plats och sköta om allt. De är båda massageterapeuter och svarar gärna på frågor om massage och friskvård.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s