Hallå där…

 … Annika Andersson, marknadsansvarig för Fjätervålen. Kan du inte berätta lite kort om er?
-Fjätervålen i Idre är ett härligt fjäll för skidåkning i Dalarnas nordvästra hörn, alldeles på gränsen till Härjedalen. Vi är ca 30-talet personer som har vår huvudsakliga arbetsplats här och det är tusentals skidåkare som besöker oss varje vinter. Fjätervålen är en unik skidanläggning då den ägs av 400 aktieägare, de flesta är också stugägare i Fjätervålen. Anläggningen är liten men backarna är långa och branta och håller måtten för internationella tävlingar upp till Super G.

Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer ni ut?
-Vi vill att kommuninvånarna ska känna till att det finns flera skidanläggningar på nära håll, i Idre, och att de ska känna sig stolta över utbudet i kommunen. Idre kan inte konkurrera med de större t ex Sälen, Åre och Kanarieöarna när det gäller marknadsföring, men som semesterort är vi försås lika bra, fast i mindre skala. Att vi också kan erbjuda vildmark och genuin fjällkultur som en extra krydda, behöver vi komma samman och påminna oss om då och då. Vi är väl alla en smula hemmablinda och tar mycket för givet.

Vad får vi se i er monter?
-Det blir vackra bilder då vi ställer ut tillsammans med en av våra pistmaskinsförare, Tobbe Nilsson, som också är fotograf och bosatt i Älvdalen. Han har tagit fina bilder på både livet och naturen i skidbacken, men också i andra delar av kommunen.

Vad ser du fram emot?
-Att träffa folk och få berätta om vilka fantastiska möjligheter det finns till skidåkning och rekreation i Idre och det enastående erbjudande skidanläggningarna i Idre ger kommunens invånare. Det ska också bli skoj att träffa andra företagare och få en inblick i vad mer som erbjuds i vår del av världen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s