Hallå där…

… Ia Engström från Zences Hälsoutveckling. Kan du inte berätta lite kort om företaget?
-Från den 1 Januari i år har jag åter tagit steget till företagande på heltid inom hälsoutveckling för såväl företag som för enskilda individer.
För företag erbjuder jag främst hälso och friskvårdsatsningar i form av workshops som exempelvis :Andning & Hälsa /Livshälsa / Mindfulness i vardagen/ Stressmanagement, samt  terminskurser där dessa delar ingår som delar i ett koncept, Yoga och Qigong.
Även för enskilda hålls workshop inom hälsa &utveckling, likaså Yoga och Qigong som växer sig allt starkare och som är min största del av företaget idag. För ungdomar finns Yoga 4 young – rörelser anpassat för 13 – 19 åringar & avslappning med fokus på självkänsla.
För äldre kommer från hösten ett stärkande härligt pass i Senioryoga och så den lugna mjuka Zenyogan med stärkande rörelser för muskler, leder , inre organ, för nervsystemet och sinnet,  utförda i en anda av mindfulness..Zenyogan är mitt egna pass där andningen och avslappningen har en betydande roll för att lugna våra i dag stressade sinnen och kroppar. Och till sist Zhineng -Qigong, en hälsobringande form som liksom Senioryogan hålls på dagtid, men som passar alla åldrar.
 
Till hösten planeras förnärvarande 2 dagar i veckan i Älvdalen och 2 dagar i Mora. Några tillfällen per vecka är det tänkt att finnas möjlighet till behandlingar i Access Bars, EFT ( Emotionell Freedom Technique ) och Stresshantering om utrymme finns. Mer om detta och dessa behandlingar kommer till hösten.

 Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer du ut?
-Att vara med på mässan är ett gyllene tillfälle för att få möta de som är nyfikna på hälsa och välmående och berätta om vad jag har att  erbjuda och svara på frågor. Att hjälpa människor att finna vägar till ökat välmående….finna vägar till sig själva, är min största passion i livet. (Därefter kommer nog fika på en god andra plats) Det är ett privilegium att få följa människor en bit på deras vandring, och något jag ofta tackar för i mina tankar.

 Vad får vi se i er monter?
-Några MYCKET värdefulla bonuserbjudanden värda MUCHO DINEROS ( = luet michir peninger ?) kommer att finnas inför kommande kurser – ett guldtillfälle för kroppen, själen och livet -Antalet deltagare är begränsat men jag hoppas att den som önskar deltaga ska få möjlighet.
 Jag väntar också in något spännande – hoppas jag – som om allt går vägen och byxorna håller eller vad man säger, ska hinna hit i tid till mässan och finnas till försäljning i min monter. Något man kan ha skoj med tillsammans, är lite lätt klurigt, håller kroppen i rörelse och tungan rätt i mun! Så jag håller tummarna.

Vad ser du fram emot?
-Jag ser fram emot det mesta med mässan som brukar sjuda av liv och rörelse, och allra främst  ser jag nog fram emot spännande samtal.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s