Hallå där…

… Marit Norin, lärare på Älvdalens Utbildningscentrum. Kan du inte berätta lite kort om er?
– Självklart! Älvdalens Utbildningscentrum står inför en spännande framtid med en hel del förändringar. Nytt från hösten är att alla våra gymnasieprogram läser entreprenörskap (jippiee!!). Vi fortsätter givetvis också vår satsning på UF, i dagsläget har fem av åtta gymnasieprogram UF på schemat och målsättningen är givetvis att det ska bli fler. Vid halvårsskiftet byter skolan skepnad i form av att vi blir friskola och bolag. Det innebär bl.a. att vi än mer offensivt kan jobba med uppdragsutbildningar för att tillgodose olika företags behov av kompetensutveckling.

 Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer ni ut?
– Vi vill visa upp Älvdalens Utbildningscentrum som den resurs vi är när det gäller yrkesutbildningar och uppdragsutbildningar. Vi tycker också att det är viktigt att lyfta fram de drivna och företagsamma elever som vi har på våra utbildningar!

 Vad får vi se i er monter?
– Ni får träffa framtidens entreprenörer! Flera av årets UF-företag finns där med sina produkter, de studerande på yrkeshögskoleutbildningen Natur- och Friluftsentreprenör erbjuder sina tjänster i form av företagsevent och företagaren/studeranden Erik ”Bamse” Persson instruerar i armbrytning. Naturligtvis har alla fina mässerbjudanden. Dessutom kan du tävla i de 6 sinnenas tävling (syn, lukt, hörsel, känsel, smak och affärssinnet).

 Vad ser du fram emot?
– Två helintensiva och spännande dagar där våra elever, studerande och personal kan knyta nya kontakter och utöka sina nätverk.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s