Hallå där!

… Ingmari Nilsson, som driver Ullkullan. Kan du inte berätta lite kort om företaget? Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer ni ut?
Jag tycker mässan i Älvdalen är en knutpunkt för företagare och besökare i kommunen. Jag har själv varit med på alla mässor, först i montern på Pressmaster, då jag arbetade där, sedan som egen företagare. (99- Green Human Design, 01& 03-DT Evertsberg, 05 & 07 Green Human Project, 09 & 11 Ullkullan) Mässan ger möjligheten att göra reklam för sig själv och möta andra företag och framförallt besökare öga mot öga.

Vad får vi se i er monter?
I år vill jag visa allt som min butik i Evertsberg gömmer i sina hyllor. Över 80 olika garnsorter i dussintals färger och i många spännande material. Jag tillverkar också många saker ofta på beställning, plagg och tillbehör i de garn jag säljer. Just nu håller jag på med några mössor som ska till Japan och en jumper som är på väg till Sälen. Dessutom brukar jag sticka upp något i alla de garn jag säljer för att ha som ”känna-på”. Jag har just lanserat min nya hemsida där både produkter och garn finns för beställning. www.ullkullan.se
Ullkullan är en bifirma till vårt AB, Green Human Project, där vi, min man och jag, utför uppdrag inom området hållbar produkt-, tjänste- och organisationsutveckling. Micke, kommer att vara i Ullkullans monter några timmar varje dag för att kunna svara på frågor om den delen av vår verksamhet, där våra kunder bla är Stiftelsen Teknikdalen i Borlänge, Björn Borg och Högskolan Gävle.   www.greenhuman.se.
Intresset för LCA, livscykelanalyser ökar både hos offentliga som privata verksamheter vilket betyder allt mer jobb för oss. I senaste numret av tidningen ”Miljö & Utveckling” ägnas 3 hela sidor åt en intervju med Micke.
Vi har dessutom samarbetsavtal med en av Sveriges största miljö- och kvalitetskonsultföretag där vi utför bedömningar och analyser åt deras kunder.

Vad ser du fram emot?
Att träffa många, prata med många och få visa upp vad som går att göra med det vi har i montern. Vad jag säljer i Ullkullan är inte bara garn utan också kunskap och erfarenhet. Mässan ger mig tillfället. Dessutom, som ett extra plus tillkommer alla aktiviteter runt om. Jag planerar att vara med med något på modevisningen och stickar för fullt på det just nu. Det ska bli jätteroligt!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s