Hallå där…

… Harriet Sålder på ErJa Mur & Kakel. Kan du inte berätta lite kort om er
-ErJa Mur & Kakel har funnits sedan 1990 då Tore Eriksson och Rolf Jansson tillsammans startade företaget. Idag jobbar bla. Tores båda söner i företaget. Vi utför alla arbeten inom murning,   kakel & klinker, natursten, badrumsrenovering och kamininstallationer. Vårt arbetsområde sträcker sig från norra Härjedalen till Siljansbygden. Du hittar vår butik med kakel och kaminutställning på Dalgatan 108 i centrala Älvdalen.

Vår kontorist Harriet är även en duktig sömmerska så i butiken är det också sömnad med tillbehör som gäller .Till hjälp har hon  Margareta som även hon syr.

Vi är behöriga att utföra arbeten i badrum med tätskikt , när du anlitar oss får du alltid behörig personal samt dokument som intygar att arbetet är korrekt utfört. Det är oerhört viktigt att badrummet uppfyller försäkringsbolagens krav.

Oavsett om du vill minska dina uppvärmningskostnader med hjälp av en kamin, fixa nytt kakel i badrum eller köket, mössa el handskar i bäverskinn, dragkedja bytt i din favoritjacka eller skor så är det till oss du ska vända dig.

 Nu ska ni vara med på mässan, varför ställer ni ut?
För att få träffa nya och gamla kunder. Visa upp vad vi på ErJa Mur & Kakel kan erbjuda inom de område vi verkar. Synas helt enkelt!

Vad får vi se i er monter?
Vi kommer att visa en del av vad som finns i vår butik såsom kaminer med tillbehör. Sömnad får sin plats. Vi kommer att ha fina erbjudanden. Visa bilder på arbeten vi utfört, ge inspiration för den som tänker göra om hemma eller bygga nytt.

 Vad ser du fram emot?
Två bra dagar med massor utav möten.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s